werkenbijgemeentezuidplas.nl

Wat bieden wij

Voordat we je vertellen wat we allemaal te bieden hebben, willen we één ding duidelijk maken: het is hard werken bij gemeente Zuidplas. We staan voor grote opgaven, zowel in het sociale als ruimtelijke domein, die vragen om doortastend optreden van vakkundige professionals. Ben jij politiek en maatschappelijk betrokken en wil je jouw bijdrage leveren aan een optimale leefomgeving voor de inwoners en ondernemers van de gemeente Zuidplas? Dan kun je met een gerust hart verder lezen.

Ons aanbod

Bij Gemeente Zuidplas ontvang je een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een individueel keuze budget (IKB), variabele werktijden en een goede reiskostenregeling. Je komt te werken in een van Nederlands meest duurzame gemeentehuizen, waar je kunt kiezen uit diverse flexibele werkplekken. En omdat wij vinden dat een gemeenteambtenaar niet altijd op één plek hoeft te zijn, krijg je de beschikking over een smartphone, Chromebook en een elektrische fiets voor werkafspraken. Tot slot werk je samen met gedreven en betrokken collega’s, die samen resultaat willen behalen en altijd bereid zijn om anderen te helpen.

Zuidplasacademie

Wij zijn een lerende organisatie en stimuleren en faciliteren medewerkers om hun kennis op peil te houden en zich te blijven ontwikkelen. Juist in een tijd waarin de omstandigheden voortdurend veranderen, is het belangrijk om tijdig mee te veranderen. Bij Zuidplas willen we ook van elkaar leren en hiermee de onderlinge samenwerking versterken. De focus ligt hierbij zowel op de persoonlijke groei als op teamgroei. Vanuit deze gedachte hebben wij de Zuidplasacademie opgericht, een platform waarbinnen je uiteenlopende trainingen, workshops en opleidingen kunt volgen en waarin proactief nagedacht wordt over het ontwikkelen van teams.

Enthousiast?

Bekijk dan onze actuele vacatures.

Alle vacatures